Italwax set Solo Kit električni grelec in vosek v kaseti

Italwax set Solo Kit električni grelec in vosek v kaseti
ITALWAX

Proizvajalec: ITALWAX

Italwax set Solo Kit električni grelec in vosek v kaseti 100 ml

Električni grelec Italwax »SOLO Kit« je zasnovan za doseganje profesionalnih rezultatov. V 20 minutah segreje vosek v kasetah na optimalno temperaturo, ki jo vzdržuje še med postopkom depilacije.

Embalaža vsebuje: električni grelec za vosek v kasetah 100ml, vosek 100ml 1kos, depilacijske lističe 20kos, robčki za nego po depilaciji 4kos, napajalni kabel, navodila za uporabo. Napetost: 110-230V, 50Hz/60Hz, Moč: 30W  Pred uporabo pozorno preberite priložena navodila ter jih shranite za kasnejšo uporabo. Garancija in izjava o skladnosti sta priložena.



 
 

Povpraševanje

Želite več izvedeti o izdelku? Pošljite nam povpraševanje!

Polja označena z * so obvezna!

    1. VENERA KOZMETIKA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.