Q+A serum za okrog oči s kofeinom, 15ml

Q+A serum za okrog oči s kofeinom, 15ml
Q+A

Proizvajalec: Q+A

Q+A serum za okrog oči s kofeinom, 15ml

Aktivne sestavine kofeinskega seruma za oči Q+A delujejo skupaj in pomagajo zmanjšati videz staranja okoli oči, tako da tonirajo občutljivo kožo in posvetlijo podočnjake. Popoln za zrelo kožo. Vsebuje mešanico s prebiotiki, zelenim čajem, granatnim jabolkom in kofeinom.

Prednosti izdelka:

- deluje proti staranju kože,
- pomirja,
- spodbuja proizvodnjo kolagena,
- osvežuje videz,
- učvrsti,
- primerno tudi za mastno in občutljivo kožo,
- veganski izdelek,
- brez alkohola in parfumov.

Ključne sestavine:

Kofein, pomaga izboljšati cirkulacijo, tako da kožo osveži in razbremeni. Zagotovo bo navdušil vašo kožo!

Izvleček zelenega čaja, je močan naravni antioksidant. Antioksidant EGCG, ki ga najdemo v listih zelenega čaja, dokazano ščiti tudi najbolj občutljivo kožo pred okoljskimi dejavniki.

Izvleček granatnega jabolka, to super sadje ima vrsto edinstvenih antioksidativnih lastnosti, ki pomagajo naravno napeti vašo kožo. Izvleček spodbuja obnovo tkiva, izboljšuje elastničnost kože, pomirja razdraženo in občutljivo kožo ter blaži alergijske reakcije. Ta sestavina se uporablja v visoko učinkovitih kozmetičnih izdelkih za nego zrele, zahtevne in občutljive kože.


 
 

Povpraševanje

Želite več izvedeti o izdelku? Pošljite nam povpraševanje!

Polja označena z * so obvezna!

    1. VENERA KOZMETIKA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.