Q+A gel za okrog oči s peptidi, 15ml

Q+A gel za okrog oči s peptidi, 15ml
Q+A

Proizvajalec: Q+A

Q+A gel za okrog oči s peptidi, 15ml

Vlažilni peptidni gel za okrog oči iz morskih alg, podprt s peptidi za izgradnjo kolagena in pomirjujočo organsko aloe vero, je multitalentiran izdelek, ki naredi vaš predel pod očmi čvrst, sijoč in zdravega videza! Peptidni gel pomaga pri pomirjanju, hkrati pa spodbuja tvorjenje nove ravni kolagena v koži.

Prednosti izdelka:

- zmanjšuje podočnjake in zabuhlost pod očmi,
- osvežuje videz,
- učvrsti obrise okoli oči,
- podpira naravno obnovo kožnih celic,
- posvetljuje,
- vlaži,
- primerno tudi za mastno in občutljivo kožo,
- veganski izdelek,
- brez alkohola in parfumov.

Ključne sestavine:

Čisti peptid, je kolagenov najboljši prijatelj. Pomaga pri procesu obnavljanja kože in zmanjšuje znake staranja, kožo pomaga učvrstiti, pomiriti in navlažiti. Ohranjanje ravni kolagena je bistvenega pomena pri vsakem režimu nege kože, ki se osredotoča na odpravljanje drobnih linij in gub.

Aloe vera, je intenziven vlažilec kože zaradi visoke vsebnosti vitaminov (A, E) in mineralov, bogata je s polisaharidi, ki vlažijo kožo in hkrati ustvarjajo zaščitno pregrado pred soncem in onesnaževalci.

Izvleček nepozebnika, čarobna sestavina je bogata z antioksidanti in s svojim hladilnim učinkom nežno pomirja razdraženo in srbečo kožo. Deluje protivnetno, zmanjša rdečico in zaščiti kožo.



 
 

Povpraševanje

Želite več izvedeti o izdelku? Pošljite nam povpraševanje!

Polja označena z * so obvezna!

    1. VENERA KOZMETIKA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.