Q+A dnevna vlažilna krema s cinkom, 75ml

Q+A dnevna vlažilna krema s cinkom, 75ml
Q+A

Proizvajalec: Q+A

Q+A dnevna vlažilna krema s cinkom, 75ml

Zasnovana za reševanje težav mastne/mešane kože, nagnjene k nepravilnostim. Pomaga zmanjšati velikost por in pomiriti razdraženo kožo. Vsebuje antioksidante, ki pomagajo pri videzu sijoče in zdrave kože.

Prednosti izdelka:

- preprečuje znake staranja,
- spodbuja proizvodnjo kolagena,
- pomirja,
- učvrsti,
- poveča elastičnost kože,
- globoko vlaži,
- primerno za vse tipe kože,
- veganski izdelek,
- brez alkohola in parfumov.

Ključne sestavine:

Cink PCA, je aktivna snov, ki je popolna za osebe z mastno kožo. Ta spojina na osnovi soli pomaga nadzorovati in uravnotežiti nivo maščobe na koži, hkrati pa zmanjša rdečico in zmanjša pore.

Niacinamid, vitaminB3, pomirja rdečico, poenoti ten kože, deluje proti staranju, zmanjšuje pore.

Ginseng, zgodovinsko gledano je bil ginseng priljubljen zaradi učinkov proti staranju in posvetlitve kože, čeprav je kot sestavina, bogata z vitamini, minerali in antioksidanti, neverjeten za vsestransko zdravje kože in pomaga uravnovesiti ton kože za svežo, čisto polt.


 
 

Povpraševanje

Želite več izvedeti o izdelku? Pošljite nam povpraševanje!

Polja označena z * so obvezna!

    1. VENERA KOZMETIKA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.