Q+A krema za obraz s ceramidi, 50ml

Q+A krema za obraz s ceramidi, 50ml
Q+A

Proizvajalec: Q+A

Q+A krema za obraz s ceramidi, 50ml

Ceramidi si zaslužijo vso pohvalo, zaradi svoje vlažilne, posvetlitvene in zaščitne moči! Ta ceramidna zaščitna krema za obraz vsebuje naravno prisotne ceramide, trajnostno pridobljene iz ananasa. Pomaga pri zagotavljanju zelo učinkovitega vlaženja in posvetlitve kože in pri preprečevanju staranja kože. Ta formula vsebuje trajnostni sadni izvleček ceramida, ki je narejen iz ananasa in je naravno bogato z vitaminom C, B1 ter provitaminom E in K.

Prednosti izdelka:

- preprečuje znake staranja,
- osvežuje videz,
- učvrsti,
- pomirja,
- poveča elastičnost kože,
- globoko vlaži,
- primerno za vse tipe kože,
- veganski izdelek,
- brez alkohola in parfumov.

Ključne sestavine:

Izvleček ananasa, Ta izvleček ananasa je bogat z vitaminoma E in K ter naravno prisotnimi ceramidi. Ni presenetljivo, da ima ta trajnostni izvleček vlažilne, posvetlitvene lastnosti in deluje proti staranju. Naš izvleček prihaja iz ananasa, ki je bil stisnjen za sok, zaradi česar je naraven in trajnosten stranski proizvod!

Ceramidi, ceramidi trdo delajo za izboljšanje funkcije vaše kožne bariere in ščitijo vašo kožo pred okoljskimi dejavniki. Poleg tega pomagajo izboljšati vlažnost in elastičnost kože.

Pro Vitamin-E, deluje kot antioksidant, ščiti kožo in spodbuja dobro zdravje kože. Je tudi odličen vlažilec, idealen za ciljanje na predele suhe in luščeče kože.

Naravni skvalan, ima neverjetne vlažilne sposobnosti in se hitro vpije ter zagotavlja intenzivno vlaženje. Poleg tega deluje dobro za vse tipe kože.



 
 

Povpraševanje

Želite več izvedeti o izdelku? Pošljite nam povpraševanje!

Polja označena z * so obvezna!

    1. VENERA KOZMETIKA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.