Q+A krema za obraz in vrat 5-HTP, 50ml

Q+A krema za obraz in vrat 5-HTP, 50ml
Q+A

Proizvajalec: Q+A

Q+A krema za obraz in vrat 5-HTP, 50ml

Ta krema za obraz in vrat pomaga spodbujati obnovo kolagena. Semena grifonije in njihove naravno prisotne aminokisline v kombinaciji s kofeinom in naravnim biosaharidnim gumijem pomagajo napeti in izboljšati elastičnost kože. Popoln izdelek proti staranju za vse tipe kože.

Prednosti izdelka:

- preprečuje znake staranja,
- spodbuja proizvodnjo kolagena,
- učvrsti,
- poveča elastičnost kože,
- globoko vlaži,
- primerno za vse tipe kože,
- veganski izdelek,
- brez alkohola in parfumov.

Ključne sestavine:

Semena grifonije, 5-HTP se pridobiva iz semen rastline Griffonia, domačega afriškega grma. V kombinaciji s svojo močjo za učvrstitev in zaščito pred onesnaženjem je ta naravna učinkovina obvezna za zrel tip kože.

Kofein, pomaga izboljšati cirkulacijo, tako da kožo osveži in posvetli in razbremeni. Zagotovo bo navdušil vašo kožo!

Biosaharidni gumi, zagotavlja intenzivno vlaženje, hkrati pa pomaga zmanjšati videz drobnih gub. Vašo kožo bo naredil žametno mehko in bo bolj svežo kot kdaj koli prej.



 
 

Povpraševanje

Želite več izvedeti o izdelku? Pošljite nam povpraševanje!

Polja označena z * so obvezna!

    1. VENERA KOZMETIKA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.