Q+A serum z vitaminom C, 30ml

Q+A serum z vitaminom C, 30ml
Q+A

Proizvajalec: Q+A

Q+A serum z vitaminom C, 30ml

Posvetlite in osvežite svojo kožo s tem z antioksidanti bogatim in vlažilnim hibridnim serumom. Edinstvena formula je lahka in se hitro vpije, vendar še vedno zagotavlja vlaženje, ki bi ga pričakovali od vaše najljubše dnevne vlažilne kreme. Naš vitamin C je inkapsuliran v mešanici vulkanske zemlje in hialuronske kisline, kar zagotavlja, da je super učinkovit proti dolgočasni in starajoči se koži, od prve kapljice do zadnje.

Prednosti izdelka:

- deluje proti staranju kože,
- spodbuja proizvodnjo kolagena,
- pomirja,
- osveži,
- jo vlaži,
- primerno za vse tipe kože,
- veganski izdelek,
- brez alkohola in parfumov.

Ključne sestavine:

Hialuronska kislina, je znana tudi po svojih lastnostih proti staranju, zaradi česar je ključna sestavina za zrelo kožo. Pomlajuje in vlaži. Je ključna sestavina v boju proti drobnim gubam.

Vitamin C, ki ga včasih imenujejo tudi sredstvo proti staranju, je močan antioksidant, ki lahko pomaga posvetliti kožo, izenači ten kože, poveča proizvodnjo kolagena in zmanjša videz drobnih gub. Medtem ko lahko vitamin C postane nestabilen, ko je izpostavljen sončni svetlobi, vodi in zraku, spremeni barvo in zmanjša njegovo učinkovitost, Q+A uporablja posebno inkapsulacijo, da ostane zelo stabilen in vaša koža uživa prednosti, dokler steklenička ne zmanjka!

Vulkanska prst, je tista, ki pomaga ohranjati naš vitamin C visoko stabilen! To naredi tako, da ustvari pregrado, ki ščiti sestavino pred izpostavljenostjo in oksidacijo ali porumenelostjo, ne da bi bila ločena od drugih dobrot v tem serumu, tako da vaša koža dobi vse prednosti z vsakim nanosom.


 
 

Povpraševanje

Želite več izvedeti o izdelku? Pošljite nam povpraševanje!

Polja označena z * so obvezna!

    1. VENERA KOZMETIKA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.