Q+A serum za obraz z azelaično kislino, 30ml

Q+A serum za obraz z azelaično kislino, 30ml
Q+A

Proizvajalec: Q+A

Q+A serum za obraz z azelaično kislino, 30ml

Poslovite se od izbruhov aken in pozdravite bolj svežo in gladko kožo! Azelainska kislina je ključna sestavina za ohranjanje zdrave, čiste polti, pomaga umiriti izbruhe aken, pomaga pri odmaševanju por, pomaga posvetlitliti, pomiriti kožo. Združili pa smo jo s cinkom PCA, ki zmanjšuje pore, in veliko antioksidantov, ki preprečujejo preobremenjenost kože.

Prednosti izdelka:

- deluje proti staranju kože,
- pomirja,
- zmanjšuje vidnost razširjenih por,
- osvežuje videz,
- učvrsti,
- vlaži,
- primerno tudi za mastno kožo,
- veganski izdelek,
- brez alkohola in parfumov.

Ključne sestavine:

Azelaična kislina, kožo zaščiti pred neželenimi bakterijami, ki tvorijo madeže in jih poslabšajo, je točno to, kar potrebujete med izbruhom aken! Pomirja pege in pomaga izboljšati njihov videz, tako da lahko uživate v koži brez stresa.

Cink PCA, je aktivna snov, ki je popolna za tiste z mastno kožo. Ta spojina na osnovi soli pomaga nadzorovati in uravnotežiti nivo maščobe na koži, hkrati pa pomaga zmanjšati pore.

Izvleček super zrn, to so izvlečki pire, khorasan pšenice, teffa (etiopsko proso) in kvinoje, bogati z antioksidanti, poživijo vašo kožo, pomagajo poenotiti ton kože in zaščitijo vašo polt pred škodljivimi vplivi okolja.



 
 

Povpraševanje

Želite več izvedeti o izdelku? Pošljite nam povpraševanje!

Polja označena z * so obvezna!

    1. VENERA KOZMETIKA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.