Q+A olje za obraz “SUPER FOOD”, 30ml

Q+A olje za obraz “SUPER FOOD”, 30ml
Q+A

Proizvajalec: Q+A

Q+A olje za obraz "SUPER FOOD", 30ml

Bogato z vitamini A, C, E in F ter polno antioksidantov in esencialnih maščobnih kislin je olje za obraz Q+A Super Food tukaj, da izboljša vašo polt – pričakujte svojo najboljšo kožo doslej! Primerno za normalen, suh ter občutljiv tip kože.

Prednosti izdelka:

- pomirja,
- pomlajuje,
- osveži,
- jo vlaži,
- veganski izdelek,
- brez alkohola in parfumov.

Ključne sestavine:

Olje semen jojobe, kemična sestava jojobinega olja je zelo podobna naši koži. To olajša vpijanje in pomaga izboljšati elastičnost in prožnost vaše kože.00

Olja iz jagodičja, imajo naravno visoko raven antioksidantov in so bogata z vitamini. Naše olje za obraz Super Food vsebuje olja, pridobljena iz jagod, malin in brusnic, če naštejemo samo nekatere!

Olje semen opuncije, izvorno maroško olje z ogromno koristnimi učinki. Olje opuncije vsebuje visoke koncentracije vitamina E in K ter esencialnih maščobnih kislin. Zaradi visoke koncentracije vitaminov kožo pomirja, vlaži in neguje.


 
 

Povpraševanje

Želite več izvedeti o izdelku? Pošljite nam povpraševanje!

Polja označena z * so obvezna!

    1. VENERA KOZMETIKA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.