Q+A čistilni gel grenivka, 125ml

Q+A čistilni gel grenivka, 125ml
Q+A

Proizvajalec: Q+A

Q+A čistilni gel grenivka, 125ml

Pomaga vlažiti, pomirjati in osvežiti kožo. Pomaga nežno odstraniti ličila ob koncu dneva! Naravni čistilni gel s skvalanom, kakavom in grenivko.

Naj se vaša ličila stopijo s tem čistilnim balzamom z grenivko! Zasnovan, da se spopade tudi z najtrdovratnejšimi ličili, pa tudi z drugimi vsakodnevnimi onesnaževalci, s pomirjujočo kombinacijo olj, nežnih čistil in arome grenivke. Občutite, kako se izdelek topi med nanašanjem, prava naravna inovacija!

Prednosti izdelka:

- pomirja,
- čisti,
- vlaži,
- primerno za vse tipe kože,
- veganski izdelek,
- brez alkohola in parfumov.

Ključne sestavine:

Izvleček grenivke, ki ima naravno veliko vitamina C in je polno antioksidantov, je priljubljeno zaradi svojih čistilnih lastnosti in arome, ki odpravlja stres. Grenivka spodbuja zdravo kožo z uravnoteženjem in podpiranjem zdrave polti!

Kakavovo maslo, nahrani in pomirja kožo ter se uporablja za izravnavo videza drobnih linij in gub.

Naravni skvalan, ima neverjetne vlažilne sposobnosti in se hitro vpije ter zagotavlja intenzivno vlaženje.


 
 

Povpraševanje

Želite več izvedeti o izdelku? Pošljite nam povpraševanje!

Polja označena z * so obvezna!

    1. VENERA KOZMETIKA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.