Q+A čistilni gel z niacinamidom,125ml

Q+A čistilni gel z niacinamidom,125ml
Q+A

Proizvajalec: Q+A

Q+A čistilni gel z niacinamidom,125ml

Združuje pomirjujoče aktivne sestavine s super nežnim pilingom za spodbujanje bolj zdrave in čiste polti. Pričakujte svojo najbolj zdravo polt doslej! Ta formula je še posebej koristna za tipe kože, ki so nagnjeni k nepravilnostim ter stresne in preobremenjene tipe kože. Mešanica niacinamida, inulina in fruktoze je kot nalašč za stresne in k nepravilnostim nagnjene tipe kože, ki ščitijo vašo kožo pred razdraženostjo in občutljivostjo, hkrati pa spodbujajo dobre bakterije in čisto, pomirjeno kožo.

Prednosti izdelka:

- učinkuje proti staranju,
- pomirja pordelost kože,
- zmanjšuje vidnost razširjenih por,
- učvrsti,
- vlaži,
- primeren za vse tipe kože,
- veganski izdelek,
- brez alkohola in parfumov.

Ključne sestavine:

Niacinamid, vitaminB3, pomirja rdečico, poenoti ten kože, deluje proti staranju, zmanjšuje pore.

Estri jojobe, to je biorazgradljiva in naravna alternativa mikrokroglicam in mikroplastiki, estri jojobe so popolnoma gladki in okrogli za nežen piling vaše kože, ne da bi pri tem poškodovali vašo naravno kožno bariero.

Inulin in fruktoza, ti najboljši prijatelji, pridobljeni iz korenin cikorije, pomagajo uravnovesiti kožno mikrobioto (vaše dobre bakterije!) tako, da tvorijo obrambno plast na vaši koži za zaščito pred onesnaževalci iz okolja ter umirjajo kožno občutljivost. Ta prebiotična mešanica lahko pomaga tudi pri čiščenju madežev, zaradi česar je odličen partner niacinamidu.


 
 

Povpraševanje

Želite več izvedeti o izdelku? Pošljite nam povpraševanje!

Polja označena z * so obvezna!

    1. VENERA KOZMETIKA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.