Q+A maska za obraz aktivno oglje – DETOX, 50ml

Q+A maska za obraz aktivno oglje – DETOX, 50ml
Q+A

Proizvajalec: Q+A

Q+A maska za obraz aktivno oglje – DETOX, 50ml

Razstrupljevalna maska za obraz z aktivnim ogljem se tradicionalno uporablja za vezavo toksinov in njihovo izločanje iz našega telesa. Lokalno naneseno deluje kohezivno in iz naše kože izvleče toksine in umazanijo, kar pomaga doseči ožje, čistejše pore in enakomernejše ravnovesje maščob. Formulirano s kaolinom in bentonitom zaradi njunih vlažilnih učinkov. Idealno za obremenjeno kožo.

Prednosti izdelka:

- kožo učinkovito čisti,
- razstruplja,
- zmanjšuje tvorbo ogrcev,
- učvrsti kožo,
- primerno za mastno in občutljivo kožo,
- veganski izdelek,
- brez alkohola in parfumov

Ključne sestavine:

Aktivno oglje, razstruplja, čisti kožo, učinkovito odstrani nečisto in odmrle celice z naše kože, očisti kožne pore, absorbira odvečno maščobo in sebum, kar zmanjša velikost odprtih por, zaradi česar je naša koža sijoča in čista.

Kaolin, bela glina ki razstruplja, izboljšuje teksturo.

Bentonit, glina pridobljena iz vulkanskega pepela, je sposobna močnega absorbiranja olj in s tem bakterij, nečistoč, toksinov na površju kože. Pomaga ublažiti rdečico, madeže na koži in pomaga proti dražečemu občutku na koži.


 
 

Povpraševanje

Želite več izvedeti o izdelku? Pošljite nam povpraševanje!

Polja označena z * so obvezna!

    1. VENERA KOZMETIKA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.