TYF KREMA RICE PURE GEL & CREAM 80ML

TYF KREMA RICE PURE GEL & CREAM 80ML
THANK YOU FARMER

Proizvajalec: THANK YOU FARMER

TYF KREMA RICE PURE GEL & CREAM 80ML

To je vlažilna krema za obraz, ki je posebej formulirana za občutljivo in suho kožo. Vsebuje riževo vodo, ki pomaga vlažiti in pomiriti kožo ter ji povrne naraven sijaj. Poleg riževe vode krema vsebuje tudi druge hranilne sestavine, ki pomagajo okrepiti kožno pregrado in ji zagotoviti dolgotrajno hidracijo. Namenjena je uporabi zjutraj in zvečer kot zadnji korak v rutini nege kože. Ta izdelek je sestavljen iz dveh delov: gela in kreme. Gel ampula je lahka, osvežilna tekstura, ki je primerna za vse tipe kože, še posebej za mastno in kombinirano kožo. Vsebuje riževo vodo in pomaga uravnavati izločanje sebuma ter zmanjševati sijaj. Krema ampula pa je bogata in hranljiva, primerna za suho in dehidrirano kožo. Zagotavlja intenzivno hidracijo in negovanje ter pomirja razdraženo kožo.


 
 

Povpraševanje

Želite več izvedeti o izdelku? Pošljite nam povpraševanje!

Polja označena z * so obvezna!

    1. VENERA KOZMETIKA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.