Q+A maska za obraz VITAMIN A.C.E., 75ml

Q+A maska za obraz VITAMIN A.C.E., 75ml
Q+A

Proizvajalec: Q+A

Q+A maska za obraz VITAMIN A.C.E., 75ml

Ta maska za obraz, bogata z antioksidanti, je polna vaših najljubših Super Food sestavin. Pomaga posvetliti in pomladiti vašo polt, kožo ogreje ob nanosu, nato pa postane mlečna, ko jo izperete! Izjemno vlažilna in globoko hranilna maska za obraz medene barve je za vaše najbolj sproščujoče večere z maskami doslej!

Prednosti izdelka:

- pomlajuje,
- posvetljuje,
- krepi kožo,
- mehča,
- globoko vlaži,
- neguje,
- primerno za mastno in suho kožo,
- veganski izdelek,
- brez alkohola in parfumov.

Ključne sestavine:

Izvleček acai jagod, je bogat z vitamini B1, B2, B3, C in E ter številnimi drugimi dobrotami za kožo. Hitro se vpije in pomaga obnoviti elastičnost vaše kože, poleg tega pa ima impresivne vlažilne sposobnosti! Hitro se vpije in pomaga obnoviti elastičnost kože, izdatno hidrira.

Olje semen brusnice, bogato z antioksidanti in esencialnimi maščobnimi kislinami, pomagajo zaščititi vašo kožo pred poškodbami, ki jih povzroča izpostavljenost UV žarkom, krepijo vašo naravno kožno pregrado in tako pomagajo doseči najbolj zdravo polt. Poleg omega 3 in 6, omega 9 vlaži za mehkejšo in bolj gladko kožo.

Izvleček Camu Camu, vsebuje naravno visoko vsebnost vitamina C, ki posvetli vašo kožo in pomaga izenačiti ton in teksturo kože, poleg tega pa zaščiti kožo pred UV-poškodbami, ki lahko povzročijo znake staranja. Ta čudovita sestavina je popolna za zdrav sijaj!

Izvleček češnje, vsebuje antioksidante in vitamine A, B, C in D. Češnja pomaga osvežiti vašo kožo za bolj zdravo, mladostno polt, vaši koži pa pomaga ohranjati zdravo ravnovesje naravnih olj.

Mikroalga – Dunaliella Salina, je bogata z betakarotenom; karotenoid in predhodnik vitamina A, ki ga lahko vaše telo pretvori v retinol za bolj zdravo in gladko kožo! Najdemo ga na poljih morske soli in je odlična alternativa retinoidom, če želite, da je vaša nega kože 100 % naravna!



 
 

Povpraševanje

Želite več izvedeti o izdelku? Pošljite nam povpraševanje!

Polja označena z * so obvezna!

    1. VENERA KOZMETIKA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.