Navodila za uporabo

Rožnati lepilni gel za hitro odpiranje

Za odpiranje embalaže ne potrebujete risalnega žebljička, temveč preprosto odvijte pokrovček. Lepilo nato vstavite v stojalo, priloženo vsakemu kompletu. Rožnati lepilni gel je namenjen poudarjanju naravne barve nohtne posteljice ter omogočanju naravnega in zdravega videza. Njegova sestava je nekoliko gostejša od standardnih lepil za nohte in omogoča več časa za natančno namestitev nohtov v želeni položaj, preden se lepilo posuši.

Zakaj imajo nekateri kompleti umetnih nohtov jezičke?

Patentirani samolepilni nohti za naravni videz vam še bolj olajšajo življenje. Krajše umetne nohte je težje držati in nameščati. Primite jeziček umetnega nohta za popoln nadzor nad njegovo namestitvijo.

Nameščanje z jezičkom Nameščanje brez jezička

Odstranjevanje nohtov

NOHTOV NE ODSTRANJUJTE S SILO, saj boste tako poškodovali svoje naravne nohte. Za hitro in preprosto odstranjevanje nohtov uporabite vsestranski odstranjevalec Kiss All, komplet za odstranjevanje umetnih nohtov za enkratno uporabo ali pa nohte potopite v odstranjevalec laka na osnovi acetona, dokler se ti ne zmehčajo. Obrišite zmehčano plastiko in lepilo ter po potrebi ponovite postopek.

Kakšna je obstojnost nohtov?

Z lepilnim gelom prilepljeni nalakirani umetni nohti so obstojni do 7 dni. Njihova obstojnost je odvisna zlasti od hitrosti rasti nohtov in nege rok. Odsvetujemo uporabo nohtov, daljšo od 7 dni. Nove nohte lahko namestite že isti dan.

Zakaj izbrati komplet s 24 ali 48 nohti?

Podjetje Broadway vam želi zagotoviti manikiro za čim bolj brezhibno prileganje. Zato smo podvojili količino priljubljenih velikosti nohtov v posameznem kompletu, kar zadostuje za eno manikiro za brezhibno prileganje. Škatlica s 24 nohti je namenjena eni manikiri. Če imate komplet z 48 nohti, pa vsebina ene škatlice zadostuje za dve manikiri za brezhibno prileganje.

Nanos okrasja za nohte

Dva preprosta koraka

  1. Nalepko odlepite z lista in jo prilepite na noht
  2. Noht zaščitite z nadlakom

Odstranjevanje okrasja za nohte

Okrasje odstranite z odstranjevalcem laka. (Namig: morda bo za popolno odstranitev okrasja treba noht močno drgniti.)

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.