Q+A krema za obraz, vlažilna s hialuronom, 75ml

Q+A krema za obraz, vlažilna s hialuronom, 75ml
Q+A

Proizvajalec: Q+A

Q+A krema za obraz, vlažilna s hialuronom, 75ml

Lahka, vlažilna krema za obraz s hialuronsko kislino, ki je super vlažilec, popoln za pomoč pri osvežitvi in hranjenju suhe polti! Ta formula je polna vlažilnih sestavin, zasnovanih tako, da ne le pomagajo pri globoki hidriraciji, temveč tudi pomagajo, da uživate v dosledno mehki, mladostni in zaščiteni koži.

Prednosti izdelka:

- deluje proti staranju kože,
- pomirja,
- posvetli,
- učvrsti kožo,
- jo vlaži,
- primerno za vse tipe kože,
- veganski izdelek,
- brez alkohola in parfumov.

Ključne sestavine:

Hialuronska kislina, pomlajuje in vlaži. Je ključna sestavina v boju proti drobnim gubam.

Izvleček riževih otrobov, vsebuje pomirjujoč in vlažilen vitamin E ter veliko antioksidantov, izvleček pomaga narediti kožo mehkejšo in svetlejšo, hkrati pa ščiti vašo polt pred okoljskimi dejavniki, ki bi lahko dražili vašo kožo.

Poliglutaminska kislina, črpa vlago v kožo in pomaga pri spodbujanju zdrave obnove kože, medtem ko deluje s hialuronsko kislino, da se kožne celice hranijo od zore do mraka, tako da tvorijo zaščitno pregrado ki ohranja hialuronsko kislino tam, kjer jo najbolj potrebujemo.



 
 

Povpraševanje

Želite več izvedeti o izdelku? Pošljite nam povpraševanje!

Polja označena z * so obvezna!

    1. VENERA KOZMETIKA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.