Q+A serum s peptidi, 30ml

Q+A serum s peptidi, 30ml
Q+A

Proizvajalec: Q+A

Q+A serum s peptidi, 30ml

Uporablja tri ključne sestavine, ki pomagajo ohranjati mladosten videz vaše kože: Čisti peptid pomaga pri proizvodnji kolagena, hkrati pa pomaga zmanjšati vidne znake staranja. Hialuronska kislina: pomaga pomladiti, hidrirati in spodbuja zdrav videz kože. Magnezij PCA: pomaga osvežiti in revitalizirati kožo. Ta edinstveni serum na vodni osnovi spodbuja hitro vpijanje in pušča mladosten sijaj!

Prednosti izdelka:

- deluje proti staranju kože,
- pomirja,
- spodbuja proizvodnjo kolagena,
- osvežuje videz,
- učvrsti,
- vlaži,
- primerno tudi za mastno in občutljivo kožo,
- veganski izdelek,
- brez alkohola in parfumov.

Ključne sestavine:

Čisti peptid, je kolagenov najboljši prijatelj. Pomaga pri procesu obnavljanja kože in zmanjšuje znake staranja, kožo pomaga učvrstiti, pomiriti in navlažiti. Ohranjanje ravni kolagena je bistvenega pomena pri vsakem režimu nege kože, ki se osredotoča na odpravljanje drobnih linij in gub.

Magnezijev PCA, je mineralni elektrolit, ki obnavlja kožo, povečuje hidracijo in optimizira ravnovesje vlage v koži ter pomaga krepiti kožno pregrado.

Hialuronska kislina, je znana tudi po svojih lastnostih proti staranju, zaradi česar je ključna sestavina za zrelo kožo. Pomlajuje in vlaži. Je ključna sestavina v boju proti drobnim gubam.



 
 

Povpraševanje

Želite več izvedeti o izdelku? Pošljite nam povpraševanje!

Polja označena z * so obvezna!

    1. VENERA KOZMETIKA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.