Q+A olje za ustnice sladki koren, 15ml

Q+A olje za ustnice sladki koren, 15ml
Q+A

Proizvajalec: Q+A

Q+A olje za ustnice sladki koren, 15ml

Olje za ustnice, ki naredi več kot le vlaži. Olje za ustnice Q+A iz sladkega korena ima naravne lastnosti polnjenja, ki poskrbijo, da so ustnice videti bolj polne in poveča raven vlažnosti. Je tudi 100% naraven!

Prednosti izdelka:

- preprečuje izsušitev ustnic,
- jih ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi,
- povečuje čvrstost in elastičnost občutljive kože ustnic,
- podpira njihov zdrav videz,
- 100% sestavine so naravnega izvora,
- niso testirane na živalih,
- veganski izdelek,
- brez alkohola in parfumov.

Ključne sestavine:

Korenina sladkega korena, pomaga pri naravnem obnavljanju kolagena v koži. Zaradi njegovih polnilnih in vlažilnih sposobnosti je sladki koren obvezna sestavina katerega koli izdelka za nego ustnic.

Izvleček soje, daje vašim ustnicam večji volumen. In v kombinaciji z izvlečkom korenine sladkega korena ima izvleček soje resno moč povečanja ustnic.

Olje semen opuncije, izvorno maroško olje z ogromno koristnimi učinki. Olje opuncije vsebuje visoke koncentracije vitamina E in K ter esencialnih maščobnih kislin. Zaradi visoke koncentracije vitaminov kožo pomirja, vlaži in neguje.



 
 

Povpraševanje

Želite več izvedeti o izdelku? Pošljite nam povpraševanje!

Polja označena z * so obvezna!

    1. VENERA KOZMETIKA d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.